7 Ocak 2013 Pazartesi

çantalar ve ve yayın sıkıntısı...

birşeyler yaptım kurcaladım bakin ne olacak bloga gelecekmi fotolar.. yaa arkadaşlar sormayın daha işin başında hızımı kestilerrr:)bu arada bu çanta modellerini bir yabancı elişi blogunda gördüm çok güzeller değilmi....

6 yorum:

  1. tatlım bunlar bebek çantasına benziyor..işini halletmişsin bende senin araştırma yapıyordum gerek kalmadı..hadi bakem bende kumaş bitti sen dik bari birşeyler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım sağol:))ne yaptım bende bilmiyorumbiryerlerden girdim bakim bidahakine olacakmı:)))sen kumaşçıya gitmedinmi orduda yokmuyda merek ettim????

      Sil
    2. ya hasibecim kumaşcı nasıl bilmiyorum tarif ettiler bakalım bulabilecek miyiz..nt nin arka sokaklarındaymış sen biliyor musun..işte dedim ya kar yağınca gidemedik görsen yarım metreyi geçti..birde sürekli elektirik kesiliyor..öyle işte..

      Sil
    3. evet bugün falan ünyeyede çok kar yağdı oralara daha çok yağmıştır bilirim. ben orduyu çok fazla bilmiyorum nt nerde onuda bilmiyorum havalar düzelince gidersen benide bilgilendirirsin...

      Sil
  2. Hasibe hanım, şu an resimler gayet iyi görünüyor, bir kaç gün önce ben de aynı şeyleri yaşamıştım, hayır hepsinin eş zamanlı gibi olması ilginç:)) neyse Picasa Web albümlerinden yüklemem önerildi ben de oradan yüklemeye başladım. daha işin başında sayılırken böyle yaşayınca biraz tuhaf oluyor değil mi neyse halolmuş görünüyor probleminiz, resimler gayet iyi görünüyor, sevgiler:).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) evet bulana kadar biraz uğraştım ama şimdilik halloldu gibi..

      Sil