2 Ocak 2013 Çarşamba

menhabalar arkadaşlarr.....bu kumaştan ne yapabilirim diye çok düşündüm...neden o kadar düşündün ki derseniz acemi gözüyle bakınca insan ööööyleee düşüne kalıyo işte:)))))) neyse sonuçta bana bir çanta kızımada önden ağ pileli bir etek çıktı.çantamıda kursa giderken kullanıyorum..ilerde inşallah acemilikten terfi edince yaptığım ürünlerin yapılışlarınıda yayınlarım...selametle kalınnnn.........

17 yorum:

  1. ne acemisi ikisine de ayrı yarı bayıldım..çanda çok güzel ve kullanışlı bence..kursa giderken çok iyi olur..kursta ne öğretiyorlar belli bi plan var mı teknikler dışında kalıp çıkarmayı öğretiyorlar mı mesala..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) cedacım teşekkürler cevabımı senin blogda yazim belki burda okumazsın..

      Sil
    2. niye okumayayım canım :) e maille haber alıyorum sen cevap yazınca..nerelisin demiştim birde kursta hep kalıpla mı çalışıyorsunuz acaba

      Sil
    3. ceydacım valla benim meilde göründüğünün farkında değildim sayende birşey daha öğrendim sağol ben kendi meillerime hiç bakmadığım için farkında değildim kendi kendime yanıt yazsamda haberi olmaz diye düşündüğüm için senin bloğo yazmıştım eee acemilik işte:)))))ben aslen ordu ünyeliyim ama kocaeli karamürselde büyüdüm yıllar sonra ünye eşiminde memleketi olduğu için buraya tayin istedik.bu arada yedi yılımda eskişehirde geçti falan:)) yani kısaca türkiyeliyizzz canım kardeşim:)))

      Sil
    4. hasibecim yazdığın yorumların altında e posta yoluyla abone ol diyorsun cevap gelirse gmailden görüyorsun..valla mı ya inanmıyorum ben ünye hayranıyım ordu gürgentepede oturuyoruz..ünyeyi önerir misin ileride düşünüyoruz çok küf oluo diyolar doğru mu..aslen malatyalıyız..sende de kumaş sıkıntısı var mı bana söyleyebileceğin ordu yada samsunda yada herhengi bir yerde kumaşcı tuhafiye vs var mı benim için çok önemli

      Sil
    5. ceydacım yanlış anlamadıysam gürgentepede oturuyorum dedin çok şaşırdım.bende dört sene mesudiyede kaldım ünyeye geleli üçüncü seneye girdik çookk geçtik o yollardan ünyeye gelirken.canım eözel değilse eşinin görevi nedir gerçi ya polis ya öğretmendir yada bizim gibi bankacı:))ünyeye yolunuz düşerse tanışmak misafir etmek isterimm...kumaşa gelince yaa oralar bu konuda daha sıkıntılıdır bilirim ünyede kumaş dükkanları var ama çok pahallı pazarımıza gelen bir kumaşçımız var biz genelde ondan alıyoruz gerçi oda genelde yazlık şifon yada ince kumaşlar oluyor ama olsun enazından acemiliğimiz gidiyor.ben yazın izmitten biraz olmıştım ama o zaman dikiş ve kumaşlar hakkında hiçbirşey bilmiyordum bu yaz inşallah daha bir profosyenel gözle bakıcam gidince kumaşlara:))))ordu yada samsunla ilgili bir bilgim yok canım bilemiyorum.ama çeşit bakımından ünyedede sıkıntı yok sayılır faiş fiyatlar haricinde geçtiğimiz günlerde galiba miray arkadaşımızdı istanbulda bir pazardan kışlık kumaş almış5 tl ye mesela bizim kursta arkadaşın biri kızına kaban dikmek için dükkanda metresini 25 liradan aldı benzer kalın kumaşı işte böyle:))))

      Sil
    6. tahmin etttiğin üzere eşim öğretmen tayinci olmak zor gerçekten ve burda 4 yılımız var daha :) bu tarafta pahalı kumaş malatyada buraya göre 3 5 lira daha uygun sayılır..burdakiler hiç pazarlık yapmıyor..çok teşekkür ederim bende tanışmayı çok isterim hatta arabanız varsa atlayın gelin seve seve ağılarım başımla beraber..hele de senin gibi biri ile arkadaş olmayı çok isterim..mekkenin fethini bi dahakine beraber kutlayalım :)) bende bi oğlan var 2 yaşında sende kaç çocuk var..

      Sil
    7. canım teşekkür ederim :))arabamız şu anda yok ünyeye gelince gerek duymadık sattık tabi oralarda araba çok lazım oluyor bilirim..tabi oralarda esnaf nasılsa bana mecbur düşüncesiyle haraket ediyorlar tenezzülleri yok pek.davetin içinde teşekkür ederim.inşALLAH kısmet olur bereber kutlarız.sizin ünyeden geçme olasılığınız daha yükse:))))hani samsuna falan gidiyorsanız bende çok isterim ve çok memnun olurum.benim dört buçuk yaşında bir oğlum 12 yaşındada bir kızım var ALLAH bağışlarsa.

      Sil
    8. Allah bağışlasın hasibecim rabbim dert keder göstermesin..evet mecburiyetten araba aldık esnaf sömürüyo resmen acil birşey olsa taksi iki adımlık yere dünya para alıyor..yarın orduya inicez büyük bi kumaşcı varmış dededen diye eşimin arkadaşı öyle demiş ben pek inanamıyorum ama :) görcez bakalım ne kadar büyük..ünyeye geldiğimde buluşuruz inş. söz vermiyeyim belli olmaz bizimki..yarım saatte olsa görmek isterim seni bakalım gerçek misin ?

      Sil
    9. aminnnn ceydacım bende seni çok merek ediyorum eşim haftasonu sınav için orduya gidecekti eğer benim kızın dershanede çok önemli bir sınavı olmasaydı gelip orduda buluşmayı çok isterdim neyse bu kadar yakınmışız ya mutlaka birgün tanışırız diye düşünüyorum:))haa bu arada sen kumaşçıya bir göz at belki buluşma yerimiz olurr:))))

      Sil
    10. ordu daki kumaşcıyı mı diyorsun..bakalım gerçekten var mı görücez :) ama eminim çok çeşit yokturdur ve pahalıdır..beğenirsem sana söylerim dediğin gibi bir gün orda buluşuruz..eşinide Allah muvaffak etsin :)

      Sil
    11. amin canım sağol:))

      Sil
  2. Vayyyy... İşler hızla ilerliyor ;)

    YanıtlaSil
  3. elinize sağlık 2side çok güzel olmuş gerçekten.ayrıca siz acemilikten terfi edeli çok olmuş bence :) takipteyim banada gel nuyur :)http://merveguclu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Hoş geldiniz blog sünyasına ..
    Bende sizi takipteyim artık görüşmek dileğiyle..

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler... ben sizi epeydir takipteydim zaten sizlerden öğrenecek çok şeyimiz var...

    YanıtlaSil