5 Aralık 2013 Perşembe

kızıma pembiş kazak diktim

 herkese kocaman bir merhaba diyerek başlim arkadaşlar inşallah herkes iyidir sağlıklıdır ve huzurludur.ziraa hayatın tadı bu üç maddeden ibaret gerisi yalan.ben bu aralar kaşla göz arası babam ameliyat olduğu için bi Karamürsel yapıp geldim ve girip getirdim şimdi onunla boğuşuyorum üstünüze afiyet:))
ee gitmişkende karamürselin  pazarınada uğrayıp bolca kumaş aldım tabiii sırası geldikçe dikip gösteririm artık.eveeet sadede gelirsek bu tiriko kumaşıda almıştım aslında makinam dikermi diyede bayağı terettütüm vardı ama dikti çok mutluyum ve kızıma kazak oldu önünüde boncukla işledim böyle bir şey çıktı ortaya..kara kızımıda pembeler açtı galiba:)))
 çok azbi parça kaldı onuda arkadaşın kızına değerlendiricem bakalım ne çıkacak...

şimdilik hoşçakalın....

9 yorum:

  1. Çok güzel olmuş , güle güle giysin kızınız , rengi çok tatlı , ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. hazır gibi duruyor...çok beğendim...

    YanıtlaSil
  4. Çok şık olmuş kızınızda pek yakışmış sağlıklar giysin inşallah :))

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun. Pembe pembe içimizi de açtın :)

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun. Rabbim ailecek şifanızı versin. Kazak çok güzel olmuş. Çok beğendim. Kuzun güzel günlerde giysin.eline sağlık

    YanıtlaSil
  7. yorum bırakan herkese çok teşekkür ederim sevgili arkadaşlar..insan yayınladığı paylaşımlarayorum bırakıldığında çok mutlu oluyor tekrar teşekkürler:))))

    YanıtlaSil
  8. hasibe blog acıyosunda ablana niye haber vermiyosun ALLAH utandırmasın sen herişin üstesinden gelirsin ALLAHIN izniyle kızınada çok yakısmıs ii günlerde giysin arkadasımız efe nasıl cok öptüm takiptesin ALLAHA emanet ol

    YanıtlaSil